Bedrijfsinformatie

Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een flexibel en snel groeiende organisatie met een zeer rijke kennis van het voorkomen van ongedierte en waar nodig ook zorgen voor de bestrijding van ongedierte. 

Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het bestrijden van ongedierte en verbeteren van de bedrijfshygiëne in elk bedrijf. Tevens brengen wij ook advies uit voor bouwkundige, hygienische en vochtwerende maatregelen. 
 
Ongediertebestrijding Midden Brabant houdt zich professioneel en beroepsmatig bezig met het weren en bestrijden van ongedierte. Als ongediertedeskundigen hebben wij het vakbekwaamheidsdiploma behaald bij de Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding (SVO), waardoor wij alles weten over de levenscyclus van het te bestrijden organisme en waar het ongedierte leeft, wat zijn leefgewoonten zijn en hoe het zich ontwikkelt. Per 26 november 2008 is Gerard Wouters geslaagd voor de opleiding  "Adviseur Houtbescherming"dit certificaat werd uitgereikt door het KAD en EVM te Wageningen. 
 
Als ongediertedeskundigen kennen wij de mogelijkheden en risico's van de toe te passen middelen en methoden en kunnen we op basis van de vakkennis de juiste keuzen maken. Wij zijn op de hoogte van de regels en veiligheidsvoorschriften die voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen gelden.  
Kortom: een verantwoord einde van uw overlast!
 
Aangezien onze clienten het druk hebben met de kwaliteiten waar zij goed in zijn, is het een prettige gedachten dat de bewaking van gebouwen, producten en voedsel in handen is van ongediertebestrijdingstechnici die volgens de normen van H.A.C.C.P. en BRC en AIB werkt en rapporteert. Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van het verplichte EVM certificaat. 
 
Print